"kukkien keskellä tuntee itsekkin kukkivansa"

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

kerrankin kerkesin olle hetken kotona valoisaan aikaan. nää kuvat otin kun ulkona alkoi olla jo sininen hetki. vaik ikkunan takana on kovin lumista ja tammikuista, tulppaanit ja muut kevään kukkaiset tuo jo lupauksen tuost seuraavast vuodenajasta.....päiväkii on iha varmast jo vähä pidentyny. niiku nuo miu tulppaanit jotka jo päivässä venyvät tuplasti mei lämpimäs keittiös.......pikkumaljakoissa vahakukkaa, helmililjaa ja miust ehkä maailman kauneinta, syötävän ihanaa kukkaa, jaloleinikkii eli ranunculusta!!!
kukkeaa tammikuun viimosta viikkoo toivottelloo mimosa :)

2 kommenttia:

  1. Hei vaan!
    Ihanaa, että olet tullut takaisin! Minäkin pidin taukoa... ja nyt taas yritän saada elämääni järjestystä ja mielekkyyttä... Pieniä tekemisiä.. ei mitään mullistavaa, eletään päivä kerrallaan... Kuten olen sanonut tuot paikkakunnallemme ihanan kaupan kukkinesi ja sisustustavaroinesi, jossa mieli lepää... Mikä parasta, mieli tekee tehd joskus heräteostoksia, ja niitähän kaupastasi riittää! Jaksamisia ja halauksia Sinulle ja ihanalle pikku tyttärellesi! Kiitä häntä, että hän tarjosi meille asiakkaille suklaakarkkeja ennen Joulua! Täydellistä asiakas palvelua!

    VastaaPoista
  2. moi, kiva kuulla ja kiitos kauniista sanoista!! kerron liinulle terveiset. näyttää siltä, että tahdoin, tai en, saan silti hänestä tehokkaan apulaisen kaupalle. viimeistään ensi vuonna, kun hää siirtyy 3 luokalle, ja ei enää ole ip-kerhoa, luulen että liinu ei mene kotiin koulun jälkeen vaan töihin äitin luo!!! siunkin blogissa oli mahtavia kuvia ja juttuja teidän reissuista!! ai et ku olis makee lähtee johonkii.....

    VastaaPoista